Saavutettavuus kannattaa huomioida käyttöliittymän visuaalisessa suunnittelussa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Saavutettavuuden huomiointi parantaa palvelun laatua kaikille käyttäjille ja varmistaa, että käyttäjillä on tasavertainen mahdollisuus käyttää verkkosisältöjä erilaisista lähtökohdista riippumatta. Yksi yleisimmistä, visuaaliseen käyttöliittymään liittyvistä puutteista ovat ongelmat värien käytössä. Käydään yhdessä läpi värien saavutettavuuteen liittyvät vaatimukset sekä joitain värien arviointiin liittyviä työkaluja, ja keskustellaan saavutettavuuden huomioimisesta käyttöliittymäsuunnittelussa yleisesti. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapaamme säännöllisesti GoToMeeting-ohjelmiston välityksellä verkossa, yhteisen lounaan merkeissä. Jokaista lounasta vetää jonkin tietyn aiheen asiantuntija joka alustaa aiheen ja sen jälkeen kuulijat voivat esittää kysymyksiä sekä käydä keskustelua. Lounashetkeä EI tallenneta ja lounashetki on hyvin rento sekä vapaamuotoinen! Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Klikkaat vain linkkiä ja liityt mukaan.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”#mimmitkoodaa lounas” Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan lounashetkeen.

UX & Service Designer Wunder

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.