‹ Takaisin listaan

5.2.–5.2.2021

Ilmoittaudu

Tapahtuman tyyppi: Webinaari - livekoodausta

Lokaatio: Verkossa

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

 

Tunnin aikana sukelletaan syvälle koodaukseen. Tarkoituksena on tehdä pieni sovellus käyttäen hyväksi seuraavia teknologioita ja ohjelmistokehyksiä:
– NextJS
– Apollo Client
– TypeScript

Tunnin aikana yritän ehtiä koodaamaan sovelluksen, joka näyttää listan Maata lähellä käyvistä ja käyneistä asteroideista käyttäen hyväksi NASAn rajapintoja. Jos aikaa jää, lisätään sovellukseen myös mahdollisuus valita päivät, joiden väliä tarkastellaan.

 

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Eeva-Jonna "Eevis" Panula

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.