‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

1.12.2022 10:00-12:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Amazon logo.

Kustannusten optimointi AWS-pilvessä ja Sertifiointiin valmistautuminen

Kustannusten laskenta on iso osa arkkitehdin ja IT-strategiasta vastaavien työtä. Miten tämä laskenta tehdään luotettavasti etukäteen? Miten välttää sudenkuopat? Miten luon automaatiota pilviarkkitehtuuriin, joka mahdollistaa kustannussäästöt? Miltä oikein mitoitettu ja joustava arkkitehtuuri näyttää pilvessä?

Sertifioinnin valmistautumisen osiossa kuulet tärkeitä asioita itse sertifiointiin ja sen suorittamiseen liittyen. Lisäksi opit tärkeimmät niksit ja vältät yleisimmät virheet. Tämä osio on pakollinen ennen sertin suorittamista (myös tallenteelta käy).

Osaamistaso

Perusosaaminen AWS-teknologioista ja identiteetin hallinnasta. Soveltuu hyvin yksinäisenä webinaarina osallistujalle, joka haluaa ymmärtää sekä käydä keskustelua AWS-pilvipalvelun kustannuksista ja miten se liittyy arkkitehtuurisuunnitteluun.

Opintopolulla oleville aiemmat luennot (tai vastaavat tiedot ennalta).

Päivän kulku

 • Tervetuloa ja puhujaesittely.
 • Miksi haluamme puhua säästöistä.
 • AWS-pilven palvelut ja kustannukset.
 • Oikeinmitoitus.
 • Mitä tiedämme ennakolta, mikä on ennustettavuus.
 • Budjetointi ja rajoittaminen – mitä voin automatisoida.
 • Miten maantieteellinen sijainti vaikuttaa kustannuksiin.
 • AWS-pilven kustannuksien seurannan työvälineet.
 • Minkälaisia tilausmalleja on olemassa.
 • Startup näkökulmia kustannuksien hallintaa.
 • Sertifioinnin läpikäyminen.

AWS kokonaisuus

Tämä webinaari on osa AWS:n isompaa Mimmit koodaa ohjelmalle luomaa kokonaisuutta:

Tutustu lisää >>

Mimmit Koodaa ja Amazon Web Services (AWS) tarjoavat 2022 opintopolun AWS-teknologioista kiinnostuneille mimmeille. Opintopolun ohessa AWS-tarjoaa myös näkyvyyttä Amazon kulttuuriin sekä mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Teknisen opintopolun tarkoituksena on avata uusia uramahdollisuuksia sekä näkymiä alalle. Halukkaille tarjoutuu myös mahdollisuus sertifioitua opintokokonaisuuksien jälkeen.

Rohkeasti mukaan, olet sitten alalle tuleva, alaa vaihtava, kokenut konkari tai sitten innokas verkostoituja!

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2023 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Academic Work Academy logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.