‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

24.3.2022 16:30-19:30

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Hybridi

Lokaatio: Joensuun Tiedepuisto / Etäyhteys

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Mimmit koodaa ja Business Joensuu.

Kurkistus teknologia-alalle – alanvaihtajan mahdollisuudet

Tervetuloa Mimmit koodaa Pohjois-Karjala hankkeen toiseen hybridi-tapahtumaan!

Tapahtuma antaa lavan ohjelmistokehityksen parissa työskenteleville henkilöille. Tilaisuudessa kuulet ohjelmistoalan tarjoamista mahdollisuuksista paikallisesti ja konkreettisia uratarinoita paikallisilta tekkinaisilta.

 

Mitä tapahtumassa oppii?

Tässä tapahtumassa pääset tutustumaan joensuulaisiin alanvaihtaja-opiskelijoihin ja IT:n parissa toimiviin naisiin, jotka työskentelevät Ambientialla, Cloudialla ja Nordealla. Kuulet heiltä suoraan omakohtaisia kokemuksia opiskeluista, mielenkiintoisista työtehtävistä ja paikallisista yrityksistä.

Tapahtuma on vapaamuotoinen matalan kynnyksen tapahtuma, jossa kysymyksiä saa esittää sekä kaikille puhujille että meille järjestäjille. Tilaisuus mahdollistaa myös verkostoitumisen vertaisten kesken.

 

Päivän ohjelma

16:30 Ovet avautuvat, välipalaa tarjolla

17:00 Tervetuloa! 

Milja toivottaa teidät tervetulleeksi ja tutkitaan yhdessä, miltä se koodin kirjoittaminen oikein näyttää!

Emilia ja Elina kertovat alanvaihtonsa syistä sekä kertovat omista kokemuksistaan teknologian parissa. Miten ensimmäinen opiskeluvuosi on mennyt, mikä tuli yllätyksenä, mikä ilahdutti, mikä pisti jännittämään! Millaista se koodaaminen oikein on?

Kaikista ei tule koodareita, mutta melkein kaikkien meidän työnkuva tulee jollain tapaa liittymään teknologiaan. Millaista työtä tarjoavat Pohjois-Karjalassa Ambientia, Cloudia ja Nordea? Koodaako kaikki ja jos ei koodaa, niin mitä siellä oikein tehdään ja kuka tekee? Tuuli, Anna ja Hanne tulevat kertomaan omasta työstään, tiimeistään sekä yrityksistä joissa työskentelevät.

Rupatellaan lyhyesti myös vuoden 2022 Mimmit koodaa ohjelman paikallista tapahtumista. Kerro rohkeasti asioista, joista haluaisit kuulla lisää tai jos tiedät jo mitä haluaisit oppia! Sana on vapaa ja tila turvallinen, tyhmiä kysymyksiä ei ole.

18:30 Iltapala, lasi viiniä ja vapaamuotoista verkostoitumista

19:30 Tapahtuma päättyy

 

Mitä hybridi tarkoittaa?

Voit osallistua tapahtumaan joko tulemalla paikan päälle Joensuun Tiedepuistolle tai etänä laitteesi kautta Howspace-ympäristössä. Kummallakin tavalla pääset mukaan keskusteluun ja voit tutustua päivän ohjelmaan yhdessä muiden kanssa. Saat tarkemmat ohjeet lähempänä tapahtumapäivää, kun olet ilmoittautunut mukaan.

Pidäthän mielessä, että tulemalla tapahtumaan ainoastaan täysin terveenä pidät huolta toisista.

Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan paikan päälle, huomioithan, että tilaamme tarjoilut ilmoittautumisten mukaan. Olethan siis ystävällinen ja esteen sattuessa peruutat ilmoittautumisesi!

 

Asutko Pohjois-Karjalassa? Saat mukaasi Kaikki koodaa -kirjan!

Mimmit koodaa Pohjois-Karjala -hanke tarjoaa hankkeeseen osallistuville Kaikki koodaa -kirjan, jonka on kirjoittanut kaksi uusia tekkitaitoja opetellutta naista, Vlada Laukkonen ja Maria von Kügelgen. Voit tutustua kirjaan ja sen tarinaan tästä.

”Kaikki koodaa -kirja avaa it-alan termejä yleistajuisesti. Kirjasta hyötyvät sekä aloittelevat koodarit että ne, jotka haluavat ymmärtää paremmin it-alaa.” Suvi Lindström, ite wiki.

Pääset tilaamaan kirjan itsellesi tapahtuman aikana.

 

KAIKKI MIMMIT KOODAA TAPAHTUMAT OVAT MAKSUTTOMIA.

Mimmit koodaa -ohjelman toiminta ja tapahtumat murtavat aktiivisesti myyttiä, että koodaaminen olisi vain miehille tai matemaattisesti lahjakkaille. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta.

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen tapahtumissa pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Lähetämme osallistumisohjeet ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme.

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen) tukemalla naisten kouluttautumista ja lisäämällä osaamista tulevaisuuden työtehtävissä. Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Anna Jaurto.

Anna Jaurto

Business Process Manager / Ambientia

Avaa lisätietoa henkilöstä
Hanne Keskisalo.

Hanne Keskisalo

IT Developer / Nordea

Avaa lisätietoa henkilöstä
Emilia Lammi.

Emilia Lammi

Opiskelija / UEF

Avaa lisätietoa henkilöstä
Tuuli Martikainen.

Tuuli Martikainen

Product Manager / Cloudia

Avaa lisätietoa henkilöstä
Elina Saarelainen.

Elina Saarelainen

Opiskelija / UEF

Avaa lisätietoa henkilöstä
Sanna Hyvönen.

Sanna Hyvönen

Mimmit koodaa

Avaa lisätietoa henkilöstä
Milja Köpsi.

Milja Köpsi

Mimmit koodaa

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2023 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Academic Work Academy logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.