‹ Takaisin listaan

14.8.–14.8.2020

Tästä mukaan

Lokaatio: GoToWebinar

Vaikeustaso: Beginner

Mitä saadaan aikaan kun yhdistetään innokas ammattitestaaja perehdyttäjänä ja asiakaspalvelussa töitä tehnyt ohjelmoinnin MOOCin keväällä suorittanut ammatinvaihtaja kesäkaudeksi? Vaisala tarjosi tilaisuuden selvittää miten homma sujuu ja on aika jakaa oppeja niin kesäharjoittelijan kuin perehdyttäjänkin silmin “kysy mitä vaan” -luonteisessa sessiossa.

Sessiota aikatauluttaessa takana on seitsemän työviikkoa, ja jokainen viikko on ollut hyvässä tasapainossa aikaansaamisen ja oppimisen kanssa. Perehdytysmalli lähtee pariohjelmoinnista ja käsitteiden tuomisesta käytännön kautta, kasvattaen itsenäisen selviämisen kautta perussujuvuuteen ja ammattimaiseen sujuvuuteen tehtävätyyppi kerrallaan.

Alustamme valikoiduilla tarinoilla siitä miten osaaminen kasvoi niin virheiden tunnistamisen ja raportoinnin kuin testiautomaatiojärjestelyiden koodaamisenkin osalta.

Sessio sopii mainiosti niin niille jotka miettivät testausalaa mahdollisena työhommana kuin niille jotka voisivat olla omassa työssään pisteessä, jossa voisivat auttaa toisia perehdyttäjinä.

Neljännesvuosisadan kokemuksella: joka päivä teen asioita joita opettelen tehdessä. Siitä aloitetaan ja siinä jatketaan. Jos joka päivä saisi omaa vaikutustaan prosentilla parannettua, vastaisi vuodessa itseään 37-kertaisesti. Aikaansaamisen ja oppimisen tasapainolla tehdään hyvää jälkeä.

Tallennettavilla webinaareilla vastaamme teidän meille esittämiin kysymyksiin sekä toiveisiin. Toimialamme asiantuntijat järjestävät teille sisällöt ja Siili Solutions tarjoaa tekniset ratkaisut.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi puhujalle etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”Webinaarit”. Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan.

Voit esittää toiveita uusista sisällöstä sähköpostitse osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.