‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

5.10.2022 13-16

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 12

Vaikeustaso: Intermediate

Outsystems & Solita logo.

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää low-codesta? Gartnerin mukaan vuoteen 2025 mennessä 70% enterprise sovelluksista kehitetään low-code alustoilla.

Workshopissa pääset oppimaan, kuinka low-code toimii. Pääset myös kehittämään ensimmäisen low-code -sovelluksesi OutSystem-alustaa käyttäen!

Workshop

Workshopin aikana käydään läpi demoja, minkä lisäksi pääset harjoittelemaan OutSystemsin käyttöä itse. Asiantuntijamme ovat mukana auttamassa sinua ja vastaamassa kysymyksiisi.

Workshopin jälkeen sinulla on hyvä käsitys OutSystems-alustasta. Tiedät, miten OutSystems auttaa sinua kehittämään osaamistasi sekä millaisia uramahdollisuuksia low-coden parissa on tarjolla. Ymmärrät myös, miten OutSystems voi auttaa tiimiä/organisaatiota suunnittelemaan, kehittämään, muuttamaan ja ottamaan käyttöön vaativiakin sovelluksia.

Mitä opit workshopissa?

  • Pääset tutustumaan perusteisiin: miten OutSystemsiä käytetään, millaisia ratkaisuja sillä voidaan luoda ja miten sillä hallitaan sovellusten elinkaarta kehityksestä suorituskyvyn seurantaan.
  • Pääset rakentamaan oman sovelluksesi. Workshopissa pääset vaihe vaiheelta ohjattuun harjoitukseen, jossa pääset rakentamaan Instagram-tyyppisen sovelluksen, testaamaan sitä ja myös käyttämään sovellustasi.
  • Voit hankkia sertifikaatin ilmaiseksi.

Kesto: 3 tuntia
Paikka: Online, Zoom.
Kieli: Suomi ja englanti. Työpaja pidetään suomeksi ja materiaalit ovat englanniksi.

Keskitason osaamisvaatimus: Workshop edellyttää jonkin verran aiempia taitoja. Ehkä olet käynyt Ohjelmointi 101 -kurssin tai olet itseoppinut. Tässä muutamia taitoja, jotka tukevat oppimistasi workshopissa:

  • SQL: Relaatiotietokannat ovat avainasemassa. Mitä enemmän osaamista omaat tältä alueelta (peruskyselyt, yhdistämiset ja niin edelleen), sitä hyödyllisempi workshop on sinulle.
  • Jonkinlaista kokemusta tai tietämystä web- tai mobiilipalveluista.

Hanki OutSystems-sertifikaatti ILMAISEKSI!

Kaikki osallistujat, jotka työpajan jälkeen suorittavat 14 Days of OutSystems Challenge -haasteen (itsenäisesti suoritettava verkkokoulutus mentorin avustuksella), saavat ilmaisen kupongin OutSystems-sertifiointia varten. Sertifiointi auttaa työllistymisessä OutSystemsin parissa.

Lue lisää OutSystemsistä ja Solitasta.

 

Tämä tapahtuma on suunnattu #MimmitKoodaa-hankkeen kohderyhmälle, eli Pohjois-Karjalassa asuville naisille. Mukaan saa tulla myös muualta, jos workshopiin jää vapaita paikkoja.

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Henry Amberg.

Henry Amberg

Senior Solutions Architect / OutSystems

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2023 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Academic Work Academy logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.