‹ Takaisin listaan

9.4.–9.4.2021

Tästä mukaan

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Onko ketteryys jotain muutakin kuin post it-lappuja seinällä tai päivittäiset seisontapalaverit?

Scrum, Kanban, Safe, mistä on kyse? Ohjelmistokehitys pyörii pitkälti ketterien menetelmien ympärillä. Vaikka menetelmien pitäisi tuoda sujuvuutta kehitykseen, niin joskus metsä hukkuu puilta ja fokus katoaa. Ketterä ajattelu auttaa näkemään isoa kuvaa ja ymmärtämään perusperiaatteita menetelmien takana.

Sessiossa avataan perusteita ketterään tekemiseen ja ajatteluun. Olet sitten softan tekemistä aloitteleva tai jo projekteissa marinoitu konkari, niin sessiossa saat ajattelun apua kun toimit ketterillä menetelmillä.

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.