‹ Takaisin listaan

22.1.–22.1.2021

Ilmoittaudu

Osallistujamäärä: 20+20

Lokaatio: Verkossa

Vaikeustaso: Beginner

Huomioithan, että paikkoja on rajoitusti. Ilmoittauduthan vain mikäli voit sitoutua haasteen suorittamiseen. Aloitussession jälkeen haaste suoritetaan itsenäisesti, mutta tukea saa vertaisoppijoilta sekä kouluttajilta Slack-kanavalla suomeksi ja englanniksi. Materiaalit ovat englanniksi. 

Tule mukaan SAP:n ja Islet Group:n haasteeseen luomaan Move with purpose -sovellus!

Haaste koostuu kahdesta osiosta:
1: Käyttöliittymän suunnittelu / Beginner
(22.1.–5.2.2021) Ajankäyttö 2 h vko

2: Sovelluksen koodaus  / Intermediate
(19.2.–12.3.2021) Ajankäyttö 3-4 h vko

Haaste käynnistyy kaikille yhteisellä aloituksella perjantaina 22.1.2021. Voit ilmoittautua jompaankumpaan haasteen osaan, mutta myös toisen osan jonotuslistalle mahdollisten peruutusten varalle.

Käyttöliittymän suunnittelu: Tämä osa haastetta on sinulle, jos olet kiinnostunut käyttöliittymäsuunnittelusta. Haaste ohjaa sinut läpi suunnittelun, luonnostelun, prototyyppien muodostamisen ja testauksen eri vaiheiden ja antaa hyvän käsityksen käyttöliittymäsuunnittelusta sovelluskehityksessä.

Tavoitteena on suunnitella sovelluksen käyttöliittymä Itämeren suojelukampanjalle ja tarjota tapa kerätä varoja hyväntekeväisyyteen. Käyttöliittymän suunnitteluvaiheen lopuksi valitaan paras käyttöliittymäsuunnitelma ja haasteen koodausvaiheessa käytetään ko. suunnitelmaa sovelluksen kehityksessä. Lopulta sovellus julkaistaan #isletgoesitämeri Itämeren suojelukampanjassa.

Kurssi koostuu yhteisestä työpajasta ja käytännön harjoituksista, ja osallistujat saavat palautetta suunnittelustaan. Jokainen osallistuja oppii käyttöliittymän suunnitteluvaiheiden perusteet, oppii sovellusten luonnostelun alkeet ja saa Islet&SAP osallistumistodistuksen kurssin suoritettuaan.

Sovelluksen koodaus:Tämä osio on sinulle, jos olet kiinnostunut sovelluskoodauksesta. Vastaa haasteeseen ja kehitä verkkosovellus Itämeren suojelukampanjaa varten! Tässä haasteessa kehität verkkosovelluksen käyttöliittymän prototyypistä, opit käyttämään käyttöliittymäkehyksiä ja ottamaan sovelluksen käyttöön pilvialustalla.

Edellytykset sovelluksen koodaukseen:
Verkkokehityksen yleisestä ymmärryksestä on hyötyä, mutta sitä ei vaadita.

Sovellus kehitetään käyttämällä Javascriptiä ja muita yleisiä ​​webteknologioita. Aloitustyöpajan jälkeen kukin osallistuja saa vaiheittaisen opetusohjelman sovelluksen kehittämiseksi ja mahdollisuuden valita vaikeustaso ennalta kirjoitettujen koodinpätkien perusteella. Jokainen osallistuja oppii rakentamaan ja asentamaan verkkosovelluksen pilvialustalle ja ymmärtämään verkkokehityksen perusteet ja käyttöliittymäkehykset. Jokainen kurssin suorittanut saa Isletiltä osallistumistodistuksen.

Pre-work

Käyttöliittymän suunnittelu:
llmaisen SAP Build -tilin luonti >>
Sovelluksen koodaus:
Business Application Studion aktivointi >>

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.