‹ Takaisin listaan

18.6.–18.6.2021

Tästä mukaan

Vaikeustaso: Beginner

Mimmit koodaa järjestää ensimmäisen hackathonin yhdessä kumppaneiden sekä Ultrahackin kanssa.

Hackathon (sanoista ”hack” ja ”marathon”) tarkoittaa intensiivistä lyhytkestoista tapahtumaa, jonka aikana joukko ihmisiä kokoontuvat yhteen suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdessä erilaisia ohjelmistoja tai sovelluksia ratkaisuiksi annettuihin haasteisiin. Hackathonit kestävät yleensä yhdestä päivästä useampaan päivään. Hackathonissa on kyse tiimityöstä, jonka ansiosta syntyy ratkaisu meille annettuihin haasteisiin.

Emilia Roiha ja Ella Ronkainen Ultrahackilta avaavat kuulijoille hackathonin konseptia ja madaltavat kynnystä osallistua tähän mielenkiintoiseen tapahtumaan!

Webinaarin aikana käydään läpi mistä juuri Mimmit koodaa hackathon koostuu ja esitellään tarkemmin tulevia haasteita. Tapahtuman aikana tutustumme hackathon tiimin muodostamiseen ja matchmakingiin sekä siihen, miten tiimit saavat ohjausta hackathonin aikana.

Webinaarin päätteeksi pääset kuulemaan naisia jotka ovat osallistuneet hackathoniin ja voit esittää kysymyksiä niin heille kuin Ellalle ja Emiliallekin!

Tule mukaan lounastauolle kuulemaan, mistä hackathonissa on kyse!

MIMMIT KOODAA HACKATHONIN PARTNERIT

ILMOITTAUDU SUORAAN HACKATHONIIN >>>

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.