‹ Takaisin listaan

8.10.2021 12:00-13:00

Tästä mukaan

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

 

Oletko kaivannut vertaistukea itsenäisesti suoritettavien kurssien opiskeluun?

Kun opettelee jotain itselle uutta asiaa, neuvot tulevat usein tarpeeseen ja haasteita on helpompi ratkoa yhdessä muiden kanssa. Omaan tahtiin suoritettavat verkkokurssit ovat suosittuja, mutta neuvonta ja tuen määrä on niissä usein pieni.

Haemme nyt osallistujia FITech & Mimmit koodaa -opintopiiriin, jossa sinulla on mahdollisuus opiskella tietotekniikan alkeistason kurssilla itsenäisesti, mutta samalla muiden kanssa!

Mikä se on ja miten se toimii?

Kyseessä on pilotti, joka järjestetään aluksi yhdelle FITech-verkostoyliopiston valikoimassa olevalle kurssille, joka on osallistujien mielestä kiinnostavin. Jos pilotti koetaan onnistuneeksi, pyrimme järjestämään opintopiirejä useamminkin.

Opintopiiriläisille perustetaan oma Slack-keskustelukanava, jossa voi kysyä ja keskustella kurssin aiheista, tehtävistä sekä kaikesta muusta maan ja taivaan väliltä. Osallistujat voivat halutessaan sopia myös yhteisen opiskeluajan, jolloin he kokoontuvat esim. tekemään harjoitustehtäviä yhdessä ‒ etänä tai livenä. Kurssin opettaja tai hänen avustajansa käyvät kanavalla vastaamassa kysymyksiin säännöllisin väliajoin.

Tähän tapahtumaa osallistuminen ei sido mihinkään.

Keskustelukanava avataan ja opintopiiri käynnistyy virallisesti 15.10. ja päättyy 15.12. Lokakuun ajan ehtii vielä mukaan!

Tässä tapahtumassa kuulet myös Mimmit koodaa Instagramin takeover ylläpitäjää Koodarimamma Jenny Södermania. Jenny kertoo omista opiskeluvalinnoistaan ja opintojen etenemisestä.

FITech-verkostoyliopisto tarjoaa suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksuttomasti opiskeltavaksi kaikille suomalaisille ja Suomessa vakituisesti asuville. Tietotekniikan kurssien valikoima palvelee erityisesti alanvaihtajia ja muuten uransa alussa olevia, sillä tarjolla on paljon alkeiskursseja. FITechin ICT-kursseja voi suorittaa maksuttomasti vuoden 2023 loppuun saakka.

Katri Ventus

Operational Manager

Avaa lisätietoa henkilöstä

Maiju Torkkeli

Communications Specialist

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.