‹ Takaisin listaan

17.4.–17.4.2021

Ilmoittaudu

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 30

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

1

Tähän workshoppiin on rajattu osallistujamäärä: muistathan perua ilmoittautumisesi esteen ilmaantuessa.

Tässä workshopissa tutustutaan Tuomon johdolla perusteellisesti UI:n eli käyttöliittymän suunnittelun työkaluun nimeltään Figma. Tämä selaimessa toimiva työkalu on Tuomolla päivittäisessä käytössä. Koulutuksen aikana toteutetaan yhdessä High Fidelity -prototyyppi mobiilisovelluksesta, jonka saa näkymään myös omassa laitteessaan.

UI-suunnittelijoille on prototyyppien tekemiseen tarjolla monenlaisia työkaluja kuten Adobe XD, Proto.io, Fluid, Framer, Moqups ja Figma. Valinta näiden välillä on vähän makuasia. Yhden opeteltuasi voit helpommin oppia käyttämään myös muita tai pitäytyä siinä, jonka osaat.

Kenelle:
UX/UI -suunnittelusta kiinnostuneille, jotka haluavat oppia tekemään prototyyppeja Figma-työkalun avulla. Tämä koulutus on jatkoa aikaisemmalle UX-suunnittelun alkeet -koulutukselle, mutta ei vaadi osallistumista sille. Aikaisempaa koodaamiskokemusta ei tarvita.

Pre-work: Luo ilmainen Figma-käyttäjätili >>

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.