‹ Takaisin listaan

29.1.–29.1.2021

Ilmoittaudu

Osallistujamäärä: 30

Lokaatio: Verkossa - linkki lähetetään osallistujille myöhemmin

Vaikeustaso: Beginner

Mietityttääkö oman Linkkariprofiilin tai CV:n muoto? Epäilyttääkö portfolion jakaminen työhakemuksissa? Olisiko mukava sparrailla näistä asioista muiden kanssa? Tule mukaan Mimmit koodaa ohjelman ja Digian yhteiseen CV-klinikkaan!

Homma toimii näin:

Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Jätä meille ilmoittautumisen yhteydessä CV:si, LinkedIn-profiililinkki tai linkki portfolioosi. Käymme läpi osallistujien profiilit ja pyrimme tunnistamaan sellaisia yhtäläisyyksiä ja teemoja, joiden läpikäymisestä olisi hyötyä mahdollisimman monelle.

Tilaisuudessa käytämme teidän tietojanne esimerkkeinä (ilman nimeä ja kuvaa). Keskustelua käydään turvallisessa tilassa, positiivisessa hengessä ja tietojen jakamista ei tarvitse siis jännittää, tässä yhteisössä on tunnetusti nostavaa voimaa. Aikaa on varattu myös avoimelle keskustelulle.

Tilaisuudessa teidän kanssa juttelemassa ovat Digian Talent-tiimin Ella Raskila ja Ville Saviluoto, sekä pitkän linjan esihenkilö ja tiiminvetäjä Anssi Ylönen.

TÄRKEÄÄ: CV-klinikka -paikkoja on rajoitetusti. Muistathan huomioida muita ja tarvittaessa perua osallistumisesi, mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan.

 

Lähetämme osallistumisohjeet lähempänä tapahtumaa.

Kaikki #mimmitkoodaa-toiminta on osallistujille maksutonta. Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.