‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

20.10.2022 17 alkaen

Tästä mukaan

Osallistujamäärä: 15

Lokaatio: Siilin toimisto, Joensuun Tiedepuisto

Vaikeustaso: Intermediate

BYOL: Kyllä

Siili logo.

Sovellus on valmis, mutta miten saada se käyttäjien ulottuville?

No tietysti hiukan lisää koodaten.

Modernin ohjelmistokehityksen nojatessa yhä vahvemmin pilvipohjaisiin ratkaisuihin, on haluttu helpottaa myös ohjelmiston infrastruktuurin rakentamista. Ratkaisuna tähän ongelmaan on ohjelmistojen infraa alettu määrittelemään koodin muodossa. Tässä workshopissa rakennetaan yhdessä yksinkertainen sovellus AWSään, jonka infrastruktuuri määritellään koodina.

Siili tarjoaa paikan päällä pientä purtavaa ja juotavaa!

Miksi osallistua?

Nykyään yhä useammin ihan jokainen ohjelmistokehittäjä on tekemisissä myös ohjelmiston infrastruktuurin kanssa. Ja yhä useammin tuo infrastruktuuri määritellään koodin muodossa. Workshopin eväillä saat hieman tarttumapintaa aihepiiriin. Workshop valottaa taustoja jos olet joskus tehnyt ja julkaissut tai haaveilet tekeväsi esimerkiksi webbisivun.

Käsiteltävät aiheet

  • Mikä infrastruktuuri?
  • Koodina? Miksi?
  • Lisäksi:
    • AWS CDK (TypeScript).
    • AWS S3 Website hosting.
    • CDN / AWS Cloudfront.

Mitä messiin paikan päälle?

Oma läppäri olisi hyvä olla.

Kenelle tapahtuma sopii?

Workshop sopii kenelle tahansa ohjelmistokehittäjälle tai ohjelmistokehityksestä kiinnostuneille. Ohjelmointitaustaa olisi hyvä olla esimerkiksi ensimmäisen ohjelmointikurssin verran, sillä workshopissa keskitytään infran määrittelyyn. Osaat myös lukea dokumentaatiota.

Niin siis mikä DevOps -tapahtumasta on hyötyä sinulle tässä jatkotapahtumassa.

Siili tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa paikan päällä – kerrothan ilmoittautuessa, jos sinulla on erikoisruokavalio, joka olisi hyvä huomioida.

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Santeri Honkanen.

Santeri Honkanen

DevOps Engineer | Siili Solutions

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.