‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

29.10.2021 12:00-13:00

Tästä mukaan

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Basware logo.

Numerot ovat numeroita – ihminen määrää kontekstin

Datan ja kontekstin yhdistäminen ei ole suoraviivaista, vaan molempien erityispiirteet vaikuttavat niin menetelmien valintaan kuin tulosten tulkintaan. Datan ja kontekstin yhdistäminen arvoa tuottavaksi ratkaisuksi muistuttaakin enemmän taidetta kuin tiedettä.

Basware on aina vaalinut yhteyttä innovaatioiden, päämäärätietoisuuden, luovuuden ja kaupankäynnin välillä. Yksi esimerkki tästä on nuorten taiteilijoiden Art of Basware -kilpailu, jonka vuoden 2019 teemana oli I+AI.

Opi uutta valinnoista, joita jokainen datan parissa työskentelevä tekee

Tässä puheenvuorossa Art of Basware -taidekilpailun teokset kuljettavat kuulijat data science -projektin vaiheiden läpi keskittyen elementteihin, jotka pysyvät samana, datasta ja kontekstista riippumatta. Konkreettiset taide-esimerkit havainnollistavat valintoja, joita jokainen datan kanssa työskentelevä arjessaan tekee, tietoisesti tai tiedostamattaan.

Huom. Puhujan omat taiteelliset lahjat rajoittuvat tikku-ukkojen piirtämiseen.

Hero-kuva: Korkala Heikki – Map to realm of rational nonsense (2019).

 

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. #MimmitKoodaa webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Anna Hakala.

Anna Hakala

Data scientist

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Mukana tapahtumassa <3

Accenture logo.Brella logo.Ericsson logo.FITech logo.Google logo.Ibm logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Yle logo.