‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

16.9.–17.9.2022 Pe 18-, La 12-19

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 15

Lokaatio: Reaktor, Kehräsaari A, 33200 Tampere

Vaikeustaso: Beginner

BYOL: Kyllä

Siili & Reaktor logo.

Tampereen ClojureBridge -tapahtuma järjestetään 16.-17.9.2022. Tapahtuman paikkana on Reaktorin toimisto osoitteessa Kehräsaari A, 33200 Tampere.

ClojureBridge on IT-alan vähemmistöryhmille suunnattu ohjelmointiworkshop, jonka tarkoitus on innostaa ohjelmoinnin kiehtovaan maailmaan.

Minkäänlaista ohjelmointikokemusta ei vaadita. Osallistujalla tulisi olla mukana oma kannettava tietokone, jossa on sekä wifi että oikeudet asentaa ohjelmia (ns. admin-oikeudet).

Aikataulu

Perjantai 18:00 ➡️

Asennetaan tarvittavat ohjelmistot yhdessä klo 18 eteenpäin. Asentamisen jälkeen voi jäädä saunomaan ja nauttimaan virvokkeita.

Jos et ehdi perjantaina paikalle, voit myös asentaa tarvittavat ohjelmistot itse, mikäli ohjelmistojen asentaminen komentoriviltä on tuttua.

Lauantai 12:00-19:00

Tutustutaan ohjelmoinnin ja Clojuren perusteisiin. Osallistujat pääsevät kokeilemaan miltä koodaus Clojurella tuntuu ja kuulemaan Clojurea työkseen koodaavien naisten tarinoita. Tapahtumassa tarjoillaan välipalaa sekä päivällinen.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan mahtuu 15 osallistujaa ja tapahtumaan voi ilmoittautua 12.9. saakka, jonka jälkeen tapahtumailmoittautuminen sulkeutuu.

Syksyn ClojureBridge-tapahtumat

16.9.–17.9. ClojureBridge Tampere 2022. Linkki tapahtumaan.

30.9.–1.10. ClojureBridge Helsinki 2022. Linkki tapahtumaan.

12.11. ClojureBridge 2 Helsinki 2022. Linkki tapahtumaan.

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja tarkemmat speksit tapahtumaan osallistuville lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Henna Kalliokoski.

Henna Kalliokoski

Software Developer | Reaktor

Avaa lisätietoa henkilöstä
Katja Lusma.

Katja Lusma

Software Developer | Siili Solutions

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.