‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

12.11.2022 11-19

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 25

Lokaatio: Reaktorin toimisto

Osoite: Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki

Vaikeustaso: Beginner

BYOL: Kyllä

Siili & Reaktor logo.

Helsingin ClojureBridge -jatkotapahtuma järjestetään 12.11.2022. Tapahtuman paikkana on Reaktorin toimisto osoitteessa Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki.

ClojureBridge on IT-alan vähemmistöryhmille suunnattu ohjelmointiworkshop, jonka tarkoitus on innostaa ohjelmoinnin kiehtovaan maailmaan.

Osallistujilta toivotaan, että he ovat osallistuneet ainakin yhteen ClojureBridgeen, tai ovat kokeilleet Clojurea jossakin muussa yhteydessä aiemmin. Osallistujalla tulisi olla mukana oma kannettava tietokone, jossa on sekä wifi että oikeudet asentaa ohjelmia (ns. admin-oikeudet).

Aikataulu

Kello 11:00-19:00

Osallistujat pääsevät kokeilemaan uusia asioita Clojurella ja sen erilaisilla kirjastoilla. Tarkempi ohjelma muodostuu osallistujien toiveiden mukaan. Tapahtumassa tarjoillaan välipalaa sekä päivällinen.

Kello 19:00 alkaen

Hengailua ja saunomista.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan mahtuu 25 henkilöä. Jotta jokaisella on yhtä suuri mahdollisuus päästä mukaan, arvomme mukaan pääsevät ilmoittautuneiden joukosta. Tapahtumaan voi ilmoittautua 24.10. saakka, jonka jälkeen tapahtumailmoittautuminen sulkeutuu. Otamme yhteyttä tapahtumaan pääseviin tämän jälkeen.

Syksyn ClojureBridge-tapahtumat

16.9.–17.9. ClojureBridge Tampere 2022. Linkki tapahtumaan.

30.9.–1.10. ClojureBridge Helsinki 2022. Linkki tapahtumaan.

12.11. ClojureBridge 2 Helsinki 2022. Linkki tapahtumaan.

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja tarkemmat speksit tapahtumaan osallistuville lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Henna Kalliokoski.

Henna Kalliokoski

Software Developer | Reaktor

Avaa lisätietoa henkilöstä
Katja Lusma.

Katja Lusma

Software Developer | Siili Solutions

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.