‹ Takaisin listaan

2.11.–30.11.2020

Ilmoittaudu

Osallistujamäärä: 20

Lokaatio: Verkossa/IBM Public Cloud - linkki lähetetään myöhemmin

Vaikeustaso: Beginner

Pre-work: Maksuttoman IBM Cloud tilin luonti (https://cloud.ibm.com/registration)

4 viikon aikana on tavoitteena rakentaa ja ottaa käyttöön IBM Cloudissa Node.js sovellus. Sovelluksessa haetaan tietoja erilaisista API-rajapinnoista, jotka visualisoidaan sovelluksessa käyttämällä HTML5, Javascript ja CSS -web-ohjelmointikieliä.

Aikaisempaa kokemusta kyseisistä ohjelmointikielistä ei tarvitse olla. 4 viikon aikana sovellus rakennetaan step-by-step ohjeilla oman aikataulun mukaan.

Aikaa tämä vie n. 0.5-1h/vko. Tarvitset mukaan avoimen ja iloisen mielen sekä oman läppärin 🙂

Materiaalit ovat englanniksi, mutta kouluttajat tavoitettavissa suomeksi. Opiskelu on itsenäistä ja sen tueksi perustetaan Slack-kanava jossa apua voi kysyä muilta haastetta suorittavilta sekä määrättyinä aikoina paikalla olevilta kouluttajilta!

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.