‹ Back to list

2.11.–30.11.2020

Ilmoittaudu

Event type: Challenge

Number of participants: 20

Location: Verkossa/IBM Public Cloud - linkki lähetetään myöhemmin

Level: Advanced

Pre-work: Maksuttoman IBM Cloud tilin luonti (https://cloud.ibm.com/registration)

BYOL: Yes

1

4 viikon aikana tavoitteena on tutustua OpenShift orkestraatioon ja opetella sen käyttöä. Workshopissa jokainen pääsee rakentamaan oman projektin OpenShift ympäristöön ja todistamaan, kuinka sovellus ajetaan pilvessä. Sovellus joka julkaistaan OpenShiftille on valmis, joten sitä ei tarvitse erikseen koodata. Aikaisempaa kokemusta OpenShiftista ei tarvita, mutta Dockerista on todella paljon hyötyä.

Pidämme ohjeet ja vinkit selkeinä, jotta jokainen pääsee jokaisesta viikosta läpi. Kurssi kuitenkin vaatii itsenäistä tiedonhakua erilaisista lähteistä. Materiaalit ovat englanniksi, mutta kouluttajat tavoitettavissa suomeksi. Opiskelu on itsenäistä ja sen tueksi perustetaan Slack kanava jossa apua voi kysyä muilta haastetta suorittavilta sekä määrättyinä aikoina paikalla olevilta kouluttajilta!

Tämä on myös oiva tapa oppia lukemaan dokumentaatiota.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.