‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

24.2.2022 16:30 alkaen

Tästä mukaan

Vaikeustaso: Beginner

Haallas logo.

Kauan tätä ollaan odotettu ja viimein ne ovat täällä – afterworkit, eli tuttavallisemmin afterit!

Ensimmäiset Pohjois-Karjalan yritysafterit pidetään Haallaksen tiloissa. Tilaisuuden tarkoituksena on tutustua Haallaksen asiantuntijoihin sekä heidän työtehtäviinsä ja työarkeensa, samalla paikallisten vertaisten kanssa verkostoituen.

Aftereilla tapaat muun muassa Tiinan myynnistä, Amyn Designista, Miian ja Preetin Data Analytiikan puolelta, sekä Nean ja Annan Haallaksen markkinoinnista.

Varaamme pientä syötävää ja juotavaa ilmoittautumisien mukaan. Muistathan siis ilmoittautua ja kertoa, jos sinulla on mahdollisia ruoka-ainerajoituksia. Ja jos et pääsekään paikalle, muistathan peruuttaa osallistumisesi.

Haallas on suomalainen designiin, teknologiaan ja dataan erikoistunut yritys, joka kehittää ja toteuttaa digitaalisia palveluita yksityisille ja julkisille organisaatioille. Haallaksen pääkonttori sijaitsee Joensuussa ja muut toimipisteet Oulussa, Helsingissä ja Lappeenrannassa. Haallaksen tavoitteena on olla yksi Suomen nopeimmin kasvavista digitaalisten ratkaisujen tarjoajista ja rakentaa työyhteisöä, joka on tekijöilleen paras.

Afterit alkaa kello 16.30 ja mukaan saa tulla ihan missä elämäntilanteessa vaan, lämpimästi tervetuloa ❤️ Jos haluat tarkempia tietoja, voit olla yhteydessä Sannaan, Miljaan tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

 

Pohjois-Karjala -hanke

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen tapahtumissa pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Lähetämme osallistumisohjeet ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme.

Paikallinen hanke tarjoaa paikallisesti aikuisille naisille maksutonta matalan kynnyksen tietoa ohjelmistokehityksestä. Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

 

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.