‹ Takaisin listaan

30.4.–30.4.2021

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

BYOL: Kyllä

1

Digitalisaatio tarkoittaa suuria muutoksia perinteisissäkin yrityksissä. Miten digitaalisen murroksen pyörteissä voidaan pitää ihminen tekemisen keskiössä? Abloylla tätä on pohdittu niin omien työntekijöidemme, jakelijoidemme, asiakkaidemme kuin tuotteidemme käyttäjienkin näkökulmasta.

Nina johdattaa päivän aiheeseen ja kertoo digitalisaation vaikutuksista henkilöstön kehittämiseen mm. Abloy x IT koulutushankkeen kautta. Minna-Mari kertoo omista kokemuksistaan koulutusohjelmassa, jonka myötä hän on päätynyt vaihtamaan työtehtävää Abloyn sisällä. Miten asiakaspalvelun ammattilaisesta kuoriutui täysiverinen IT-velho ja mitä se vaati Minna-Marilta itseltään?

Katri ja Hinni puolestaan käyvät lyhyesti läpi erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä, joiden avulla eri sidosryhmät on saatu osaksi tuotekehitystä. Jotta aihe ei jää turhan teoreettiseksi, on luvassa tarinoita käytännön asiakasymmärrystyöstä maailmalta ja lisäksi webinaarissa esitellään työn lopputuloksena syntynyt uusi lukitustuote.

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.