#Mimmitkoodaa syksy 2019

Tervetuloa mukaan Mimmit koodaa -ohjelmaan! Syyskausi 2019 sisältää:

 • Inspiroivan launch-tapahtuman Wanhassa Satamassa 30.8.2019
 • Beginner – ja Advanced -tasojen workshoppeja ohjelmoinnista innostuneille Mimmeille elo-joulukuun aikana
 • Mimmit koodaa -koordinaattorin avuksesi käytännön järjestelyissä & markkinoinnin toteuttamisessa koko kaudeksi

Tutustu alta lisää syksyn ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Osallistujien suusta kuultua

Emma Mäkinen

Wunder, aktiivinen yhteistyökumppanimme <3

”Wunder vaalii monimuotoisuutta monin tavoin ja olemme olleet mimmit koodaa -ohjelmassa ylpeänä mukana lisäämässä IT-alan diversiteettiä sekä kiinnostusta koodaamista kohtaan. Ohjelman avulla olemmekin rekrynneet kaksi huippumimmiä devaajiksi!”

Drazen Dodik

Microsoft, aktiivinen yhteistyökumppanimme <3

”#mimmitkoodaa -ohjelmaan kuuluminen on ollut antoisaa, hauskaa ja helppoa! #mimmitkoodaa on ottanut muun muassa käytännön vastuut hoitaakseen mitä tulee workshoppien ländäreihin, markkinointiin, ilmoittautumiskäytäntöihin ja yhteisöstä huolehtimiseen. Sitäpaitsi Milja on ihana!”

Riikka Vepsä

Yksi mimmeistämme <3

”Mimmit koodaa -tapahtumissa on ollut mieletön yhteishenki, että tässä ollaan kaikki nyt saman asian äärellä. Mimmien tarina ja kokemukset ovat auttaneet saamaan irtonaisia palikoita päässä yhteen ja yritysten edustajien avoimuus ja kannustavuus toi uskoa siihen, että ehkä haaveista voi tulla totta.”

Yritykset

Syksyn Mimmit koodaa -ohjelmassa yritykset tarjoavat elo-joulukuun aikana workshopeja ohjelmoinnista kiinnostuneille Mimmeille. Suosittelemme, että workshopien teemat ovat yrityksen ydinosaamiseen liittyvistä aiheista. Yrityksille syksy 2019 tarjoaa seuraavaa:

 • Käyttöoikeuden #mimmitkoodaa-brändiin oman yrityksen imagon ja brändityön tueksi
 • Mimmit koodaa -koordinaattorin avuksesi koko syksyn ajaksi! Koordinaattorimme Milja hoitaa puolestasi ohjelman markkinoinnin, mediatyön sekä workshopien järjestämiseen liittyviä käytännön asioita, kuten ilmoittautumisten hallinnan. Milja vastaa myös launch-tapahtumaan liittyvistä järjestelyistä
 • Syksyn launch-tapahtuman 30.8.2019 500 koodaamisesta innostuneen mimmin, alan yritysten sekä uutena, alan oppilaitosten kanssa elokuussa (sisältää sekä ohjelma- että ständipaikan)

Lisäksi yrityksellänne on mahdollisuus osallistua Shaking Up Tech -ohjelmaan. Lue lisää alta!

Hinnasto

Yhdistyksemme Founding Partnerseille ohjelma on maksuton.

Hinnat:

 • Jäsenyritykset 3900 € (+ alv 24 %)
 • Partnerit 990 € (Founding partners 0 €) (+ alv 24 %)
 • Yhdistykseen kuulumattomat yritykset 4900 € (+ alv 24 %)

Lue lisää Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenyyden eduista >

Aalto-yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT ja Tampereen yliopisto haluavat Shaking up Tech -tapahtumalla tarjota ammatinvalinnan kynnyksellä oleville nuorille naisille uudenlaisen käsityksen tekniikasta alana ja uravalintana. Tavoitteena on myös osoittaa, että nuorilla naisilla on enemmän kuin riittävästi osaamista ja taitoja alan opiskeluun.

Olemme varanneet #mimmitkoodaa-ohjelmaan kuuluville yrityksille mahdollisuuden osallistua Shaking Up Tech -ohjelman tapahtumiin Espoossa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

Lue lisää Shaking up Tech verkostosta >

Koulutuksien tarjoajat

Mimmit koodaa -ohjelman syksyn launch-tapahtuma 30.8.2019 tarjoaa upean mahdollisuuden sekä verkostoitua alan yritysten kanssa että tavoittaa kerralla 500 koodaamisesta innostunutta Mimmiä. Mimmeille haluamme tarjota mahdollisimman monipuolisesti tietoa erilaisista tavoista opiskella ohjelmointia.

Tässä tapahtumassa ei tarvitse erikseen houkutella mimmejä harkitsemaan ohjelmistoalaa, se työ on puolestanne jo tehty!

Tule mukaan kertomaan, mitä mahdollisuuksia teidän oppilaitoksellanne on aikuiselle alanvaihtajalle sekä kuulemaan, millaisia tarpeita toimialamme yrityksillä puolestaan on tulevaisuuden osaajille!

Osallistumismaksu 1900 € (+ alv 24 %)

Tapahtuma sisältää oppilaitoksille

 • Ständi ja ohjelmaslotti lavalla | Ohjelma kehitetään yhdessä tapahtumajärjestäjien kanssa, jotta Mimmit saisivat päivän ohjelmasta mahdollisimman paljon inspiraatiota & tietoa kotiin vietäväksi
 • #mimmitkoodaa-koordinaattori Milja apunasi ennakkomarkkinoinnissa & tapahtumajärjestelyissä
 • Tarjoamme yhdessä lounaan mimmeille & vapaamuotoista verkostoitumista läpi päivän

Oletko mimmi?

Launch-tapahtuma 30.8 on maksuton mimmeiksi itsensä identifioiville.

Tapahtumapäivään kuuluu monipuolinen ohjelma, lounas sekä verkostoitumista iltatilaisuudessa lasillisen kera.

Medialle

#mimmitkoodaa

Mimmit koodaa -ohjelman tarkoitus on kannustaa ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita naisia opettelemaan koodaamista ja työllistymään ohjelmistoalalle. Ohjelmisto- ja e-business ry tarjoaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa maksuttomia workshoppeja alasta kiinnostuneille naisille, joilla ei ole aiempaa koodauskokemusta. #mimmitkoodaa on saanut alkunsa Vlada Laukkosen perustaman Ompeluseura LevelUp Koodarit -ryhmän aktiivisuudesta. Mimmit koodaa -ohjelmaan kuuluu yli 3 800 Mimmiä.

Akkreditoitumislomake

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä.

Yhteystiedot

Milja Köpsi
Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä
040 152 5154
milja@mimmitkoodaa.fi

Rasmus Roiha
Ohjelmisto- ja e-business ry:n toimitusjohtaja
040 018 0434
rasmus@ohjelmistoebusiness.fi