Usein kysytyt kysymykset

Keille #mimmitkoodaa -koulutukset on suunnattu?

Mimmitkoodaa-projektin tarkoitus on kannustaa ohjelmistoalasta kiinnostuneita naisia opettelemaan koodaamista ja työllistymään ohjelmistoalalle. Ohjelmisto- ja e-business ry tarjoaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa maksuttomia koulutuksia alasta kiinnostuneille naisille, joilla ei ole aiempaa koodauskokemusta. Jos siis olet nainen tai naiseksi identifioituva, tervetuloa!

Ovatko #mimmitkoodaa -koulutukset maksullisia?

Kaikki koulutuksemme ovat maksuttomia mimmeille. Koulutuksia järjestävät yritykset huolehtivat kaikista kuluista. Sinun tehtäväksi jää vain opiskella ja jakaa ohjelmistoalan ilosanomaa.

Missä koulutuksia järjestetään?

Kevään 2018 koulutukset ovat olleet pk-seudulla vastauksena suureen kysyntään. Etsimme mahdollisuuksia järjestää koulutuksia muuallakin Suomessa.  Tämä riippuu koulutuksia järjestävistä yrityksistä sekä koulutettavien määrästä. Voit jakaa tätä yritysyhteistyö-ländäriä somessa ja auttaa meitä etsimään sopivia yrityksiä.

Mitä koulutuksissa opetellaan?

Vaikka mitä! Olemme opettaneen WordPressiä, Drupalia, tekoälyä, Azurea, Javaa jne. Täältä näet mitä koulutuksia tällä hetkellä on menossa ja mitä aiemmin olemme tehneet: Tapahtumia

Keräämme myös pikkuhiljaa kuvamateriaalia, opiskelumateriaaleja sekä kokemuksia koulutuksista, ne löydät täältä: #mimmitkoodaa mediassa