Mimmit koodaa
Pohjois-Karjala -hanke

Mimmit koodaa -ohjelma on toiminut monta vuotta vapaaehtoisten ja yritysten tuen voimalla.  Kansallisesti Mimmit koodaa -ohjelma on luonut toimivan yhteisön ja haluamme hyödyntää samaa mallia Pohjois-Karjalassa. Alanvaihto ja uuden oppiminen vaatii esikuvia, vertaistukea ja haluamme olla luomassa toimivan, aktiivisen ja kannustavan yhteisön alueelle hankkeen aikana.

Haluamme tarjota paikallisesti aikuisille maksutonta, matalan kynnyksen valmennusta ohjelmistokehityksestä. Naiset voivat olla työttömiä, työttömyysuhan alla tai työelämässä. Tärkeintä on halukkuus oppia uusia taitoja.

Kuuntelemme luonnollisesti myös alueen yrityksiä, heidän tarpeitaan sekä toiveitaan. Hankkeena haluamme olla mukana helpottamassa alueellista kohtaanto-ongelmaa ja kasvattamassa alueen vetovoimaa. 

Mikäli tunnet jonkun naisen, joka haluaisi osallistua paikalliseen Mimmit koodaa hanketoimintaan, vinkkaa hänelle Facebook-ryhmästä ja uutiskirjeen tilauksesta! Hankkeen Facebook-ryhmään ovat tervetulleita myös paikalliset toimijat, jotka haluaisivat osallistua mukaan toimintaamme.

Facebook-ryhmä löytyy painamalla tästä >>

#mimmitkoodaa-ohjelman toiminta ei ole opintotuen piiriin kuuluvaa, eikä ole esteenä työttömyystuen saamiselle. Ohjelma toimii innostavana ponnahduslautana ICT-alalle sekä mahdollisesti syvemmille opinnoille.  Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus.

Tulevat tapahtumat Pohjois-Karjala

Tutustu ohjelmistoalan tarjoamiin mahdollisuuksiin (Pohjois-Karjala)

Tutustu ohjelmistoalan tarjoamiin mahdollisuuksiin (Pohjois-Karjala)

#mimmitkoodaa Pohjois-Karjala

Liittymällä hankkeemme postituslistalle saat ensimmäisenä tiedon muun muassa paikallisista julkaisuista, valmennuksista, tapahtumista ja webinaareista. Kaikki hankkeemme toiminta on mimmeille maksutonta.

Lisätietoja ohjelmasta antaa Milja Köpsi milja@mimmitkoodaa.fi.