#Mimmitkoodaa kevät 2020

Tervetuloa mukaan Mimmit koodaa -ohjelmaan! Kevätkausi 2020 sisältää:

  • Inspiroivan launch-tapahtuman ystävänpäivänä 14.2.2020
  • Beginner – ja Advanced -tasojen workshoppeja ohjelmoinnista innostuneille Mimmeille helmi-kesäkuun aikana
  • Mimmit koodaa -koordinaattorin avuksesi käytännön järjestelyissä & markkinoinnin toteuttamisessa koko kaudeksi

Tutustu alta lisää kevään ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Ohjelman alusta olemme yhdessä saaneet aikaan

0
naisen yhteisön
0
workshop-paikkaa
0
yritystä mukaan
0
striimaajaa
0
mainintaa mediassa

Osallistujien suusta kuultua

Emma Mäkinen

Wunder, aktiivinen yhteistyökumppanimme <3

”Wunder vaalii monimuotoisuutta monin tavoin ja olemme olleet mimmit koodaa -ohjelmassa ylpeänä mukana lisäämässä IT-alan diversiteettiä sekä kiinnostusta koodaamista kohtaan. Ohjelman avulla olemmekin rekrynneet kaksi huippumimmiä devaajiksi!”

Drazen Dodik

Microsoft, aktiivinen yhteistyökumppanimme <3

”#mimmitkoodaa -ohjelmaan kuuluminen on ollut antoisaa, hauskaa ja helppoa! #mimmitkoodaa on ottanut muun muassa käytännön vastuut hoitaakseen mitä tulee workshoppien ländäreihin, markkinointiin, ilmoittautumiskäytäntöihin ja yhteisöstä huolehtimiseen. Sitäpaitsi Milja on ihana!”

Riikka Vepsä

Yksi mimmeistämme <3

”Mimmit koodaa -tapahtumissa on ollut mieletön yhteishenki, että tässä ollaan kaikki nyt saman asian äärellä. Mimmien tarina ja kokemukset ovat auttaneet saamaan irtonaisia palikoita päässä yhteen ja yritysten edustajien avoimuus ja kannustavuus toi uskoa siihen, että ehkä haaveista voi tulla totta.”

Yritykset

Syksyn Mimmit koodaa -ohjelmassa yritykset tarjoavat elo-joulukuun aikana workshopeja ohjelmoinnista kiinnostuneille Mimmeille. Suosittelemme, että workshopien teemat ovat yrityksen ydinosaamiseen liittyvistä aiheista. Yrityksille kevät 2020 tarjoaa seuraavaa:

  • Käyttöoikeuden #mimmitkoodaa-brändiin oman yrityksen imagon ja brändityön tueksi
  • Mimmit koodaa -koordinaattorin avuksesi koko kevään ajaksi! Koordinaattorimme Milja hoitaa puolestasi ohjelman markkinoinnin, mediatyön sekä workshopien järjestämiseen liittyviä käytännön asioita, kuten ilmoittautumisten hallinnan. Milja vastaa myös launch-tapahtumaan liittyvistä järjestelyistä
  • Kevään launch-tapahtuman 14.2.2020 500 koodaamisesta innostuneen mimmin, alan yritysten sekä uutena, alan oppilaitosten kanssa elokuussa (sisältää sekä ohjelma- että ständipaikan)

Hinnasto

Yhdistyksemme Founding Partnerseille ohjelma on maksuton.

Hinnat:

Jäsenyritykset 3900€
Plus Partners 990€
Founding Partners 0€
Yhdistykseen kuulumattomat yritykset 4900€

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV (24%)

Lue lisää Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenyyden eduista >

Syksyn 2019 Mimmit koodaa -ohjelma avattiin Wanhassa Satamassa

Syksyn 2019 workshopit käynnistettiin ennennäkemättömän hienoilla, inspiroivilla ja suurilla #mimmitkoodaa -launcheilla. 

Koulutuksien tarjoajat

Mimmit koodaa -ohjelman kevään launch-tapahtuma 14.2.2020 tarjoaa upean mahdollisuuden sekä verkostoitua alan yritysten kanssa että, tavoittaa kerralla 500 koodaamisesta innostunutta Mimmiä. Mimmeille haluamme tarjota mahdollisimman monipuolisesti tietoa erilaisista tavoista opiskella ohjelmointia.

Tässä tapahtumassa ei tarvitse erikseen houkutella mimmejä harkitsemaan ohjelmistoalaa, se työ on puolestanne jo tehty!

Tule mukaan kertomaan, mitä mahdollisuuksia teidän oppilaitoksellanne on aikuiselle alanvaihtajalle sekä kuulemaan, millaisia tarpeita toimialamme yrityksillä puolestaan on tulevaisuuden osaajille!

Osallistumismaksu 1900 € (+ alv 24 %),

Tapahtuma sisältää oppilaitoksille

  • Ständi ja ohjelmaslotti lavalla | Ohjelma kehitetään yhdessä tapahtumajärjestäjien kanssa, jotta Mimmit saisivat päivän ohjelmasta mahdollisimman paljon inspiraatiota & tietoa kotiin vietäväksi
  • #mimmitkoodaa-koordinaattori Milja apunasi ennakkomarkkinoinnissa & tapahtumajärjestelyissä
  • Tarjoamme yhdessä lounaan mimmeille & vapaamuotoista verkostoitumista läpi päivän

Palautteita viime vuosilta

Oletko mimmi?

Launch-tapahtuma 14.2.2020 on maksuton mimmeiksi itsensä identifioiville.

Tapahtumapäivään kuuluu monipuolinen ohjelma, lounas sekä verkostoitumista iltatilaisuudessa lasillisen kera.

Jätä sähköpostisi, saat viestin kun ilmoittautuminen avautuu!

Medialle

#mimmitkoodaa

Mimmit koodaa -ohjelman tarkoitus on kannustaa ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita naisia opettelemaan koodaamista ja työllistymään ohjelmistoalalle.

Ohjelmisto- ja e-business ry tarjoaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa maksuttomia workshoppeja alasta kiinnostuneille naisille, joilla ei ole aiempaa koodauskokemusta.

#mimmitkoodaa on saanut alkunsa Vlada Laukkosen perustaman Ompeluseura LevelUp Koodarit -ryhmän aktiivisuudesta. Mimmit koodaa -ohjelmaan kuuluu yli 4 600 Mimmiä.

Akkreditoitumislomake

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä.

Yhteystiedot

Milja Köpsi
Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä
040 152 5154
milja@mimmitkoodaa.fi

Rasmus Roiha
Ohjelmisto- ja e-business ry:n toimitusjohtaja
040 018 0434
rasmus@ohjelmistoebusiness.fi

Workshoppeja mukana järjestämässä <3

Konsultointitalo Columbia Road tarjoaa täyden vertikaalin palveluita, jotka liittyvät digitaaliseen liiketoimintaan aina verkkokauppatoteutuksista asiakaskokemukseen ja digitaalisesta markkinoinnista liiketoimintastrategiaan. Columbia Road on osa Futurice-konsernia.
Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Toimialamme elää jatkuvassa muutoksessa. Digitalisoituminen vaikuttaa ihmisten työn sisältöön, työtapoihin, johtamiseen, työvälineisiin ja työympäristöön. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on aina kulkenut mukana yli 136-vuotisella taipaleellamme. Siksi visiomme onkin tulla arvostetuksi kansainväliseksi digitaalisten palveluiden tarjoajaksi ja erinomaisuuden esimerkiksi.
Futurice is a new breed of innovation consultancy that has digital values at its core. We inject life into digital solutions by designing innovative mobile apps and online software – all with a focus on user experience and interaction. We believe that the winning recipe for digital projects is happy people, happy customers, and happy users. Our customers span financial services, media, automotive and energy, amongst others.
Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 550 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen.
HiQ parantaa maailmaa yksinkertaistamalla ja parantamalla ihmisten arkea teknologian, designin ja viestinnän avulla. Olemme oikea kumppani organisaatioille, jotka haluavat saada aikaan tuloksia, joilla on merkitystä digitaalisessa maailmassa. HiQ:lla työskentelee yli 1600 asiantuntijaa kuudessa eri maassa. Yritys perustettiin 1995 ja sen osake on noteerattu Tukholman pörssissä keskisuurten yritysten listalla (Nasdaq Stockholm Mid Cap). Lisätietoa nettisivuiltamme.
IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän.
OP Ryhmä on asiakkaidensa omistama finanssiryhmä. Edistämme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Suomalaisuus, maan kattavin palveluverkko sekä aito asiakaslähtöisyys tekevät meistä monella tapaa ainutlaatuisen toimijan. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa. OP Ryhmä on perustettu vuonna 1902. Ryhmään kuuluu nykyisin n. 150 osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta.
Oracle is committed to delivering an open standards–based development platform that supports not only Oracle products, but also open source technologies for blockchain, containers, serverless, AI, machine learning, streaming technologies, and various programming languages. Developers have the option to use their preferred application stack for developing and deploying applications on Oracle Cloud.
Reaktor is a hybrid partner for forward-thinking businesses and organisations. We create future products and services, and help our clients navigate the complex landscape of modern business. We work closely with our clients, combining human, cultural, and technological understanding to creative thinking and practical skills.
Me rakennamme seuraavia, parempia versioita digitaalisista palveluista, tuotteista ja kokemuksista yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tekemisemme ytimessä ovat ketteryys, kestävyys ja kehittyminen. Meitä on jo yli 700 asiantuntijaa ja työskentelemme huippuyritysten ja organisaatioiden kanssa Suomessa ja maailmalla. Tasa-arvo sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat meille tärkeitä asioita arjessa. Älä pelkää Siilin piikkejä, vaan tule juttelemaan!
Twig the coden tavoitteena on houkutella lisää naisia ohjelmistoalalle sekä madaltaa kynnystä naisten ohjelmisto-opintojen aloittamiselle. Yhdistyksemme kautta kaikki alasta kiinnostuneet naiset pääsevät harrastusperusteisesti aloittamaan koodausopinnot ja saavat ympärilleen samanhenkisen vertaisryhmän.
2NS (Second Nature Security Oy) on riippumaton tietoturvan hakkerointi ja asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy verkkopalveluiden, tietojärjestelmien ja organisaatioiden tietoturvan kehittämiseen, varmentamiseen ja kouluttamiseen. Yhtiöllä on yli 150 tyytyväistä asiakasta vuosittain koti- ja ulkomailla (Suomi, Yhdysvallat, Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa. Yritykset, finanssilaitokset, julkinen sektori, ohjelmistoyritykset).
Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle IT-alalla. Mahdollistamme poikkeuksellisen tehokkaan uranvaihdon kouluttamalla ja työllistämällä motivoituneet tulevaisuuden osaajat uuteen ammattiin toimialoille, joilla on osaamispula. Koulutukset ovat maksuttomia, avoimia kaikille taustasta riippumatta ja johtavat vakituiseen työpaikkaan Academic Workin kautta.
Growing customer expectations. Market-shaping AI. Self-optimizing systems. The post-digital age shows no signs of slowing down, and the need for new ideas powered by intelligent technologies has never been greater.
We create time! Finago on kasvava pohjoismainen ohjelmistotalo, jolle sähköinen taloushallinto on sydämen asia. Ohjelmistomme ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa, ja palvelemme yli 120 000 yritystä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Finago on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä, joka haluaa auttaa asiakkaitaan menestymään.
Ambientia muotoilee ja kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia palveluita. Älykkäät sovelluksemme pyörittävät esimerkiksi raskasta teollisuutta, verkkokauppoja ja yhteiskunnallista viestintään. Onnistuminen syntyy aina merkityksellisestä työstä. Tekemisen pitää olla hauskaa, päämäärätietoista sekä synnyttää tulosta. Haluamme, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat uteliaita yhdessä digitalisoimaan maailmaa ympärillään.
Anders Innovations on ketterä ohjelmistotalo, joka juhlii tänä vuonna kymppisynttäreitään. Konttorimme Turussa ja Helsingissä kasvavat mukavaa tahtia ja olemme mukana niin julkisen kuin yksityisen sektorin digitalisaatioprojekteissa. Lähes 50-hengen tiimimme työskentelee erilaisten innovatiivisten liiketoimintaratkaisujen parissa. Käytämme työssämme pääasiassa avoimen lähdekoodin teknologioita, joista Python ja Django ovat usein ensisijaisia valintojamme.
Business College Helsinki on moderni ja dynaaminen, tulevaisuuden ammattilaisia kouluttava ammatillinen oppilaitos. Olemme erikoistuneet liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusaloille. Tulevaisuutta ennakoivana koulutuksen järjestäjänä tarjoamme opiskelijoillemme monipuolisia oppimisympäristöjä, yksilöllisiä urapolkuja sekä erilaisia valmiuksia itsensä ja ammattiosaamisensa kehittämiseen.
Careeria tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ammatillisia perustutkintoja nuorille sekä laajan paletin eri koulutusvaihtoehtoja aikuisille. Careeriassa opiskelu on työelämälähtöistä, käytännönläheistä, yksilöllistä ja joustavaa. Careerian asiantuntijat auttavat sinua hahmottelemaan omaa opiskelupolkuasi. Lähtökohtana on aina sinun tilanteesi ja tarpeesi.
Codemate on kansainvälinen ohjelmistoyritys, jonka juuret ovat Suomessa. Meillä työskentelee liki 90 ohjelmistoalan ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Bangkokissa. Luomme uusia ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme. Erikoisosaamistamme ovat konseptointi, web-palvelut, mobiilisovellukset ja IoT.
Konsultointitalo Columbia Road tarjoaa täyden vertikaalin palveluita, jotka liittyvät digitaaliseen liiketoimintaan aina verkkokauppatoteutuksista asiakaskokemukseen ja digitaalisesta markkinoinnista liiketoimintastrategiaan. Columbia Road on osa Futurice-konsernia.
Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on jo yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. (Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis.) Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhteispelillä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 
Duunitori on työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen erikoistunut yritys, Suomen liikennöidyin työnhakupalvelu ja uudenaikainen työelämämedia, joka auttaa työnantajia ja työnhakijoita löytämään toisensa entistä tehokkaammin. Duunitori tarjoaa uuden tavan löytää uutta: Yrityksille uutta osaamista. Uusia tekijöitä. Yksilöille uusia mahdollisuuksia. Kiinnostavia haasteita. Kaikille uutta ajattelua. Uutta tekemistä. Ja uusia tuloksia.
Next Games, the developers of the critically acclaimed The Walking Dead: No Man’s Land, redefines the way franchise entertainment transforms into highly engaging mobile games. Next Games has assembled a veteran team with a profound love for games and a burning desire to develop lasting global entertainment. The company is funded by an elite list of investors and headquartered in Helsinki, Finland, at the heart of mobile game development.
Random Potion – Bringing the Tabletop to Your Desktop We strongly believe in the positive power of roleplaying games. They help players hone their real life skills of teamwork, creativity and problem solving. That is why we are a game studio specialised in collaborative social play. Positive social interaction. The game mechanics encourage civil and story relevant interaction and deter malignant behaviour. Character-driven roleplaying.
Seriously – Our first game, Best Fiends, was launched in October 2014. Since then we’ve had over 80 million downloads, run some ambitious influencer campaigns, released four animations and even started on Youtube the best show there is – The Best Best Fiends Show. We build global entertainment franchises that come to life first as best-in-class mobile games.
Supercell is a mobile game developer based in Helsinki, Finland, with offices in San Francisco, Tokyo, Seoul and Shanghai. Since its founding in 2010, Supercell has brought four games to the global market – Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach and Clash Royale. Supercell’s goal is to build an environment where small, independent teams can craft games for as many people as possible, that are played for years and remembered forever.
2NS (Second Nature Security Oy) on riippumaton tietoturvan hakkerointi ja asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy verkkopalveluiden, tietojärjestelmien ja organisaatioiden tietoturvan kehittämiseen, varmentamiseen ja kouluttamiseen. Yhtiöllä on yli 150 tyytyväistä asiakasta vuosittain koti- ja ulkomailla (Suomi, Yhdysvallat, Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa. Yritykset, finanssilaitokset, julkinen sektori, ohjelmistoyritykset).
Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle IT-alalla. Mahdollistamme poikkeuksellisen tehokkaan uranvaihdon kouluttamalla ja työllistämällä motivoituneet tulevaisuuden osaajat uuteen ammattiin toimialoille, joilla on osaamispula. Koulutukset ovat maksuttomia, avoimia kaikille taustasta riippumatta ja johtavat vakituiseen työpaikkaan Academic Workin kautta.
Growing customer expectations. Market-shaping AI. Self-optimizing systems. The post-digital age shows no signs of slowing down, and the need for new ideas powered by intelligent technologies has never been greater.
We create time! Finago on kasvava pohjoismainen ohjelmistotalo, jolle sähköinen taloushallinto on sydämen asia. Ohjelmistomme ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa, ja palvelemme yli 120 000 yritystä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Finago on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä, joka haluaa auttaa asiakkaitaan menestymään.
Ambientia muotoilee ja kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia palveluita. Älykkäät sovelluksemme pyörittävät esimerkiksi raskasta teollisuutta, verkkokauppoja ja yhteiskunnallista viestintään. Onnistuminen syntyy aina merkityksellisestä työstä. Tekemisen pitää olla hauskaa, päämäärätietoista sekä synnyttää tulosta. Haluamme, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat uteliaita yhdessä digitalisoimaan maailmaa ympärillään.
Anders Innovations on ketterä ohjelmistotalo, joka juhlii tänä vuonna kymppisynttäreitään. Konttorimme Turussa ja Helsingissä kasvavat mukavaa tahtia ja olemme mukana niin julkisen kuin yksityisen sektorin digitalisaatioprojekteissa. Lähes 50-hengen tiimimme työskentelee erilaisten innovatiivisten liiketoimintaratkaisujen parissa. Käytämme työssämme pääasiassa avoimen lähdekoodin teknologioita, joista Python ja Django ovat usein ensisijaisia valintojamme.
Business College Helsinki on moderni ja dynaaminen, tulevaisuuden ammattilaisia kouluttava ammatillinen oppilaitos. Olemme erikoistuneet liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusaloille. Tulevaisuutta ennakoivana koulutuksen järjestäjänä tarjoamme opiskelijoillemme monipuolisia oppimisympäristöjä, yksilöllisiä urapolkuja sekä erilaisia valmiuksia itsensä ja ammattiosaamisensa kehittämiseen.
Careeria tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ammatillisia perustutkintoja nuorille sekä laajan paletin eri koulutusvaihtoehtoja aikuisille. Careeriassa opiskelu on työelämälähtöistä, käytännönläheistä, yksilöllistä ja joustavaa. Careerian asiantuntijat auttavat sinua hahmottelemaan omaa opiskelupolkuasi. Lähtökohtana on aina sinun tilanteesi ja tarpeesi.
Codemate on kansainvälinen ohjelmistoyritys, jonka juuret ovat Suomessa. Meillä työskentelee liki 90 ohjelmistoalan ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Bangkokissa. Luomme uusia ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme. Erikoisosaamistamme ovat konseptointi, web-palvelut, mobiilisovellukset ja IoT.
Konsultointitalo Columbia Road tarjoaa täyden vertikaalin palveluita, jotka liittyvät digitaaliseen liiketoimintaan aina verkkokauppatoteutuksista asiakaskokemukseen ja digitaalisesta markkinoinnista liiketoimintastrategiaan. Columbia Road on osa Futurice-konsernia.
Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on jo yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. (Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis.) Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhteispelillä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 
Duunitori on työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen erikoistunut yritys, Suomen liikennöidyin työnhakupalvelu ja uudenaikainen työelämämedia, joka auttaa työnantajia ja työnhakijoita löytämään toisensa entistä tehokkaammin. Duunitori tarjoaa uuden tavan löytää uutta: Yrityksille uutta osaamista. Uusia tekijöitä. Yksilöille uusia mahdollisuuksia. Kiinnostavia haasteita. Kaikille uutta ajattelua. Uutta tekemistä. Ja uusia tuloksia.
Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Toimialamme elää jatkuvassa muutoksessa. Digitalisoituminen vaikuttaa ihmisten työn sisältöön, työtapoihin, johtamiseen, työvälineisiin ja työympäristöön. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on aina kulkenut mukana yli 136-vuotisella taipaleellamme. Siksi visiomme onkin tulla arvostetuksi kansainväliseksi digitaalisten palveluiden tarjoajaksi ja erinomaisuuden esimerkiksi.
Ericsson is one of the leading providers of Information and Communication Technology (ICT) to service providers. We enable the full value of connectivity by creating game-changing technology and services that are easy to use, adopt, and scale, making our customers successful in a fully connected world.
Evermade on helsinkiläinen digitoimisto, joka suunnittelee, toteuttaa ja jatkokehittää verkkopalveluita monimuotoiselle asiakasjoukolle. Sen asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa Helsingin kaupunki, Slush, Rovio, Messukeskus, M-Room ja F-Secure. Evermade työllistää 35 designeria, devaajaa ja web-analyytikkoa.
2NS (Second Nature Security Oy) on riippumaton tietoturvan hakkerointi ja asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy verkkopalveluiden, tietojärjestelmien ja organisaatioiden tietoturvan kehittämiseen, varmentamiseen ja kouluttamiseen. Yhtiöllä on yli 150 tyytyväistä asiakasta vuosittain koti- ja ulkomailla (Suomi, Yhdysvallat, Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa. Yritykset, finanssilaitokset, julkinen sektori, ohjelmistoyritykset).
Ambientia muotoilee ja kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia palveluita. Älykkäät sovelluksemme pyörittävät esimerkiksi raskasta teollisuutta, verkkokauppoja ja yhteiskunnallista viestintään. Onnistuminen syntyy aina merkityksellisestä työstä. Tekemisen pitää olla hauskaa, päämäärätietoista sekä synnyttää tulosta. Haluamme, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat uteliaita yhdessä digitalisoimaan maailmaa ympärillään.
Anders Innovations on ketterä ohjelmistotalo, joka juhlii tänä vuonna kymppisynttäreitään. Konttorimme Turussa ja Helsingissä kasvavat mukavaa tahtia ja olemme mukana niin julkisen kuin yksityisen sektorin digitalisaatioprojekteissa. Lähes 50-hengen tiimimme työskentelee erilaisten innovatiivisten liiketoimintaratkaisujen parissa. Käytämme työssämme pääasiassa avoimen lähdekoodin teknologioita, joista Python ja Django ovat usein ensisijaisia valintojamme.
Codemate on kansainvälinen ohjelmistoyritys, jonka juuret ovat Suomessa. Meillä työskentelee liki 90 ohjelmistoalan ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Bangkokissa. Luomme uusia ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme. Erikoisosaamistamme ovat konseptointi, web-palvelut, mobiilisovellukset ja IoT.
Duunitori on työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen erikoistunut yritys, Suomen liikennöidyin työnhakupalvelu ja uudenaikainen työelämämedia, joka auttaa työnantajia ja työnhakijoita löytämään toisensa entistä tehokkaammin. Duunitori tarjoaa uuden tavan löytää uutta: Yrityksille uutta osaamista. Uusia tekijöitä. Yksilöille uusia mahdollisuuksia. Kiinnostavia haasteita. Kaikille uutta ajattelua. Uutta tekemistä. Ja uusia tuloksia.
Kukaan ei tunne kyberturvallisuutta yhtä hyvin kuin F-Secure. Jo kolmen vuosikymmenen ajan F-Secure on innovoinut kyberturvan alalla ja puolustanut kymmeniätuhansia yrityksiä sekä miljoonia ihmisiä. F-Securen tietoturva-asiantuntijat ovat ottaneet osaa useampaan eurooppalaiseen kyberrikostutkimukseen kuin minkään muun yrityksen asiantuntijat. Yli 200 mobiili- ja laajakaistaoperaattoria sekä tuhansia jälleenmyyjiä myy F-Securen tuotteita.
Frantic on strategiaan, muotoiluun ja teknologiaan erikoistunut asiantuntijayritys. Keskitymme ratkaisemaan liiketoimintakriittisiä haasteita ihmislähtöisesti digitaalisten tuotteiden ja palveluiden avulla. Lue meistä lisää osoitteessa www.frantic.com.
IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.
IWA auttaa johtavia yrityksiä, startupeja ja julkishallintoa digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntämisessä. IWA työskentelee pääasiassa kiinteistö- ja rakennusalan, puhtaan, sekä finanssiteknologian parissa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme web-palveluita ja mobiilisovelluksia yli 40 asiantuntijan voimin Suomessa, Abu Dhabissa ja Thaimaassa.
Job and Esther Technologies is an international provider of software engineering expertise with heavy emphasis on technical and architectural correctness, high level of code quality and exemplary coding practices, people development, expertise building and knowledge transfer. The company was established in 2009 and has serviced various clients in multiple industries over the years globally.
Luomme uutta yhdistämällä luovuutta ja strategiaa intohimoomme teknologiaa kohtaan. Tartumme aktiivisesti nykypäivän muuttuviin tarpeisiin uudet työtavat, liiketoimintamallit ja teknologiat huomioiden. Autamme asiakkaitamme menestymään tuoreimpia menetelmiä sekä työkaluja hyödyntäen ja olemme ylpeitä onnistuessamme. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja uskomme työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Lue lisää Knowitlaisten omasta blogista: we.knowit.fi
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän.