#mimmitkoodaa tapahtumat

#mimmitkoodaa -ohjelman toiminnan ydin on erilaiset tapahtumat joissa vertaisverkoston kasvattaminen mahdollistuu. Tsekkaa menneet ja tulevat launch-tilaisuutemme sekä tallenteet sisällöistä. Pääset kuulemaan inpiroivaa sisältöä toimialamme opiskelumahdollisuuksista, työpaikoista sekä saat vinkkejä osaamisen kehittämiseen sekä uusiin mahdollisuuksiin

virtuaalitapahtuma 20.11.2020

#mimmitkoodaa virtuaalinen tapahtuma ei ole kotikutoinen webinaari, vaan striimaamme kaikki puheenvuorot teknisen laadun varmistaen ja tarjoamme mahdollisuuden verkostoitumiseen erilaisissa keskustelutilaisuuksissa sekä näytteilleasettajien virtuaalisissa tiloissa. 

helsinki 14.2.2020

Kuuntele mm. ministeri Maria Ohisalon, RELEXin Johanna Småroosin ja Koodarikuiskaaja Elisa Heikuran puheenvuorot Marina Congressista. 

Ensimmäistä kertaa jaoimme ohjelman kahdelle lavalle jotta sekä aloittelijat että edistyneemmät saisivat itselleen sopivia vinkkejä matkaan. 

helsinki 30.8.2019

Osallistujamäärän kasvaessa muutimme Wanhaan satamaan. Paikalle saapui ohjelmaa kuuntelemaan ensimmäistä kertaa 500 mimmiä!

helsinki 2.10.2018

Ohjelmallemme on selkeästi tarve ja näin pääsimme syksyn 2018 launch-tilaisuuden myötä jatkamaan kasvavaa ja monipuolistuvaa ohjelmaamme. 

helsinki 28.2.2018

Ohjelmamme historian aivan ensimmäinen launch-tilaisuus keräsi Wanhalle 300 mimmiä. Yritykset järjestivät etästudioita suuren kysynnän vuoksi. Kiitos kaikille jotka olitte mukana käynnistämässä yhteistä tekemistämme <3

Puheenvuorot

ELISA HEIKURA - Koodarikuiskaaja

Tähän puheenvuoron otsikko

Elisa Heikura eli koodarikuiskaaja, valmentaa ja kouluttaa työkseen teknisiä asiantuntijoita. Hän tuo organisaatioihin laadukkaampaa vuorovaikutusta, parempaa tiimityötä ja empaattisempaa kulttuuria. Lisäksi hän haluaa nostaa itsetuntemuksen ja viestinnän tasoa, sekä auttaa ihmisiä kohtaamaan toisensa kokonaisina ihmisinä.

Elisa on myös huijarisyndrooman riivaama, toipuva perfektionistinen kympin tyttö, joka tietää miltä tuntuu jatkuvasti epäillä omaa osaamistaan ja rimpuilla epämukavuusalueella. Siitä huolimatta hän on rakentanut yrityksensä tyhjästä ja uskaltautunut IT-alalle tekemään työtä, jota ei voi luntata mistään. Tässä puheenvuorossa hän kietoo teorian käytäntöön ja tarinoihin, sekä patistaa tarttumaan työkaluihin.

JOHANNA SMÅROOS - Relex

Tähän puheenvuoron otsikko

Johanna Småros (PhD) is one of RELEX Solutions’ three co-founders. Before founding RELEX, Johanna conducted ground-breaking research on retail supply chains.

RELEX Solutions in a Helsinki-based international software company, offering solutions for retail optimization to customers such as Morrisons, Auchan, PetSmart, Rossmann and S Group.

Johanna received the Young Scientist Entrepreneur Award in 2014 and the Veuve Clicquot Business Woman Award in 2017.

Tulossa

Tulossa

Mimmiemme uratarinat <3

Säde Haveri UPM

Tulossa

Tulossa

Tulossa

Tulossa

Tulossa

Tilaa ilmoitukset tulevista workshopeista ja tapahtumista!