#mimmitkoodaa kevät 2018 launch

28.2.2018 | Vanha Ylioppilastalo, Helsinki

Oletko ohjelmistoalasta kiinnostunut nainen tai naiseksi identifioituva? Kiinnostaako toimiala, mutta et oikein tiedä mitä alalla tapahtuu ja millaisia työpaikkoja se tarjoaa? Tule kuuntelemaan koodaavia mimmejä, saamaan rohkaisua ammatilliseen itsetuntoon sekä tutustumaan ohjelmistoalan työpaikkoihin. Tapahtuma liittyy Mimmit koodaa -koulutussarjan julkaisuun. Ohjelmisto- ja e-business ry tulee tarjoamaan jäsenyritystensä kanssa sarjan koulutuksia alasta kiinnostuneille naisille. Jos et pääse paikalle, voit myös ilmoittautua striimaamaan tapahtumaa paikkakunnallasi tai tilata linkin kotistriimaukseen. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Launch Helsinki

Kisastudio Turku

Kisastudio Tampere

Tilaa striimauslinkki

 Illan ohjelma 28.02.2018
Paikka: Vanha Ylioppilastalo

Ovet 17:30
Ohjelma 18:00-19:30
Verkottuminen ja tutustuminen koulutuksiin 19:30-21:00

* Tilaisuuden avaa Rasmus Roiha Ohjelmisto- ja e-business ry & Vlada Laukkonen Ompeluseura LevelUP Koodarit
* Taina Sipilä – Monipuoliset työtehtävät alalla
* Natanael Sinisalo – Ammatillinen itsetunto
* Mimmien tarinoita
* Mimmit koodaa -koulutusten esittely
* Iltasatu kapinallisille tytöille, Milja Köpsi

 

Puhujat ja puheenvuorot

NATANAEL SINISALO

Ammatillinen itsetunto

Meistä suurin osa kamppailee elämänsä aikana itsetuntoon liittyvien kysymysten kanssa. Joillakin se on kausittaista, toisille koko elämän mittainen taistelu.

Työ kattaa niin suuren osan elämästämme, että sen vaikutus itsetuntoon on väistämätöntä. Olenko riittävän hyvä? Olenko tarpeeksi tehokas? Kehitynkö tarpeeksi nopeasti? Monet meistä pohtivat näitä ja vastaavia kysymyksiä työpäiviensä aikana. Vastauksia näihin saa monessa paikassa valitettavan harvoin. Ja vaikka saisikin, niin mistä tietää ovatko ne oikeassa?

Puheessaan Natanael kertoo, kuinka työelämään liittyvät haasteet alkoivat vaikuttamaan negatiivisesti omaan itsetuntoon ja jakaa oivalluksia, joiden avulla sai kurssin kääntymään.

Natanael on jyväskyläläinen PHP:hen ja Linux-pohjaisiin palvelimiin hurahtanut ohjelmoija, jolle on kertynyt alalta kokemusta sekä kehittäjän että teknologiajohtajan näkökulmista. Tällä hetkellä hän työskentelee Valu Digitalissa WordPress-asiantuntijana.

TAINA SIPILÄ

Kivaa, fiksua ja kehittävää - kiinnostavia tehtäviä softafirmoissa

CEO & Founder of Dear Lucy – Business Intelligence Dashboard in Cloud (dearlucy.co). Board Member & Co-Founder at Sympa (sympa.com) – game-changing HR Cloud Business.

Tainan työkuviin ohjelmistoalalla on kuulunut myyntiä, markkinointia, uusien markkinoiden avausta sekä toimitusjohtajan tehtävä.

Tilaa ilmoitukset tulevista workshopeista ja tapahtumista!