11.11.2022 ⏰ 9-16

Alanvaihdosta kiinnostuneet ja ohjelmistokehityksen parissa työskentelevät, tervetuloa mukaan yhteiseen tapahtumapäivään!

Tapahtumapäivän puheenvuorot avaavat sinulle monipuolisesti teknologia-alan tarjoamia mahdollisuuksia. Löydät aivan varmasti uusia tapoja hyödyntää aiempaa työ- ja elämänkokemustasi modernilla toimialalla, joka toimii kaikkien muiden toimialojen moottorina.

Tapahtumamme 1000 vierailijan kautta saat mahdollisuuden päästä kosketuksiin muihin sekä löytää uusia esikuvia vertaisistasi. Pääset myös poikkeuksellisella tavalla verkostoitumaan kiinnostavien ja tunnettujen yritysten kanssa. Ehkäpä sinä itse olet muille se uusi ja innostava esikuva?

#MimmitKoodaa -yhteisö tapahtumineen on olemassa, jotta teknologiaennakkoluulot sekä sukupuolistereotypiat murtuvat. Me kaikki voimme olla mukana tekemässä parempia palveluita sekä tuotteita.

Tapahtuma on maksuton! Tapahtuma toteutetaan virtuaalisena, joten voit osallistua päivään mistä päin maailmaa tahansa.

Ilmoittaudu mukaan

Information in English >

Rohkeutta ja inspiraatiota sinulle tarjoavat

09:00
Tervetuloa! Welcome!

Milja ja Rasmus

Mimmit koodaa ohjelma
Ohjelmisto- ja e-business ry

Avaa lisätietoa henkilöstä
You can and you can learn

Sari Alander

Agile Lead
Visma Solutions

Avaa lisätietoa henkilöstä
Alyona Gurschenkova
You never really start from scratch

Alyona Gurschenkova

Engineering Team Lead and Career Coach
Wolt

Avaa lisätietoa henkilöstä
Koodariksi ilman riviäkään koodia

Lassi Virtanen

Lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu

Avaa lisätietoa henkilöstä
Junnuna syvään päähän – koodarin ensi askeleet asiakasprojektissa

Hanén & Väisänen

Junior Backend Developer & Junior Fullstack Developer
Digia

Avaa lisätietoa henkilöstä
Why security is important?

Auvinen & Mäki

Security Reliability Model Architect & Senior Security Assurance Manager
Ericsson

Avaa lisätietoa henkilöstä
AI is already here and we are not ready

Linda Mannila

University Teacher
On behalf of FITech

Avaa lisätietoa henkilöstä
TBA

Chisom Udeze

Founder of Diversify, HerSpace and Mettle Consult
On behalf of Amazon

Avaa lisätietoa henkilöstä
tapahtumassa nainen opastaa toista

Ständeillä ohjelmaa koko päivän ajan!


Avaa lisätietoa henkilöstä

Yrityksen edustaja näyttää jotain kävijälle tabletistaan tapahtumassa.

🚀 Tapaa kiinnostavia yrityksiä!

Aivan kuten livetapahtumissa, voit myös tässä virtuaalitapahtumassa tavata tunnettujen yritysten edustajia. Kaikki he ovat tulleet tähän päivään sinua ja meitä varten, kertomaan tarjoamistaan työllistymismahdollisuuksista. Mikäli et ole vielä valmis hakemaan uutta työtä, voit kysellä vaikkapa millaisia työelämäntaitoja he arvostavat.

Tapahtumapäivänä voit chattailla yritysedustajien kanssa, varata 1:1 tuokion tai osallistua heidän järjestämiin kahvihuonehetkiin – sekä tulla mukaan Q&A-tuokioon puhujien kanssa.

Avaamme tapahtuma-alusta Brellan yleisölle viikkoa aiemmin, jotta pääset rauhassa tutustumaan sekä virtuaalialustaan että kumppaneihimme. Suosittelemme, että käyt tutustumassa erityisesti heidän virtuaaliständeihinsä – löydät edustajat tapahtumapäivänä muun muassa sieltä!

🔥 Liity aktiiviseen yhteisöön

Mistä rohkeutta alanvaihtoon, mitä kannattaa opiskella ja missä? Entäs jos uuden oppiminen pelottaa ja ruuhkavuodet tuntuvat kuormittavilta?

Tapahtumassamme tapaat lukuisia kaltaisiasi, joiden kanssa löydät jotakin yhteistä. Heistä voi tulla sinulle tai joillekin voi tulla sinusta uusi ja innostava vertaisesikuva!

Brella tarjoaa tapahtuma-alustallaan päivän aikana mahdollisuuden keskustella chatissa ja sopia rupatteluhetkiä muiden paikallaolijoiden kanssa. Keskustelua voi jatkaa tapahtuman jälkeen Mimmit koodaa yhteisön kanavissa sekä erilaisissa tilaisuuksissa (omalla paikkakunnalla tai netin yli).

Luo rohkeasti profiili, jossa kerrot itsestäsi ja vaikkapa mihin haluaisit edetä tulevaisuudessa!

Ilmoittaudu mukaan

Mukana tapahtumassa

Accenture logo.Accountor logo.Amazon logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston Inc.IBM logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.

Powered by

Brella logo.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.