Opiskele lisää – Koulutusvinkkejä ohjelmistokehitykseen

Mimmit koodaa -ohjelman workshopit tarjoavat hyvän ensikosketuksen ohjelmistokehitykseen. Mitä sitten, kun haluaisikin oppia lisää? Ohjelmointia voi opiskella monessa paikassa verkkokursseina tai lähiopetuksena, työn ohessa ja täyspäiväisesti. Täältä löydät muutamia vinkkejä!

Erilaisista yhteisöistä sekä verkostoista saat vertaistukea sekä apua itsenäiseen opiskeluun.  Oletko jo liittynyt Ompeluseura LevelUp Koodareiden Slack-kanavalle? Kutsun saat osoitteesta info@mimmitkoodaa.fi.

Puuttuuko oppilaitoksesi ohjelmistokehityksen kurssit tai koulutusohjelma täältä? Ota yhteys osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi, niin täydennetään vinkkilistaa!

#mimmitkoodaa ohjelmassa mukana olevat oppilaitokset

Nämä oppilaitokset tarjoavat opiskelumahdollisuuksia sekä rekrykoulutuksia hyvin laajalla valikoimalla niin sisällön kuin kestojenkin suhteen. 

MOOC:it

MOOCit eli kaikille avoimet verkkokurssit (massive open online couse) ovat nimensä mukaisesti avoimia, ilmaisia ja verkkopohjaisia.

Verkkokurssit

Alla olevat kurssit ovat yhteisömme meille suosittelemia verkkokurssijärjestäjiä. 

Yhteisöt

Kun kaipaat vertaistukea, esimerkkejä tai vaikkapa apuja itsenäiseen opiskeluun, saatat löytää näistä yhteisöistä ratkaisun.

Muita