Tarja Laine

Toimin sihteerinä ensimmäisen työurani aikana isossa teknologiatalossa (IBM) ajautuen sieltä julkiselle sektorille tietojenkäsittelyn yksikön apulaiskirjanpitäjäksi 90-luvun alussa. Tehtävien ja tekemisien rutinoituessa tuli halu muuttaa suuntaa. Olin toiminut tuolloin teknologian piirissä jo 10 vuotta, vaikka en varsinaisesti teknologian tehtävissä. Nyt olen työskennellyt Microsoft-teknologian parissa jo yli 20 vuotta. Muutosmatka on ollut mielenkiintoinen ja antoisa.

Minulla on paljon kokemusta liiketoimintaratkaisujen käyttöönottoprojekteista eri rooleissa. Asiakkaiden lisäksi olen tukenut matkallani myös monia uusia kykyjä Microsoft-teknologiaan liittyviin ammatteihin niin kumppaneilla toimiessani kuin oman yrityksen toiminnan aikana. Mukana on ollut alan vaihtajia kuin myös suoraan koulusta valmistuneita osaajia.

Nykyään työskentelen Microsoftilla Senior Partner Technology Strategist -roolissa. Toimin minulle nimettyjen Microsoft-kumppanien kanssa ja olen tukemassa heidän Microsoft-teknologian osaamista, sekä kyvykkyyttä toimittaa asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja.