Taiminen & Vainio

Riikka Taiminen

Olen Riikka ja olen työskennellyt Solitalla jo vuodesta 2007 asti Software Designerina. Viimeiset kaksi vuotta olen toiminut myös People Leadina devaamisen rinnalla.
Viimeisin projektini on Fintraffc Raiteen projekti, joka liittyy vahvasti rautatiemaailmaan, etenkin junaliikenteen kapasiteetinhallintaan ja liikenteenohjaukseen.

Olen valmistunut Otaniemestä diplomi-insinööriksi 2003. IT-alan työt aloitin kesäharjoittelulla UPM-Kymmenen tietohallinnossa, sen jälkeen työskentelin tutkimusharjoittelijana ja myöhemmin tutkijana. Ennen Solitaa olin ohjelmistosuunnittelijana pienemmässä ohjelmistoyrityksessä.

Arkeeni kuuluu perhe, johon kuuluu mies, kolme lasta, koira ja kolme marsua. Kun aikaa jää, olen mieluiten liikkumassa pyörällä, suksilla tai jalan. Äänikirjojen avulla olen onnistunut elvyttämään tauolla olleen lukuharrastuksen.

Noora Vainio

Olen Noora ja työskentelen Solitalla Software Designerina. Koodaamisen lisäksi minulla on kokemusta tuoteomistajana toimimisesta ja määrittelytyöstä. Tällä hetkellä työskentelen Fintraffic Raiteen projektissa teknisenä tuoteomistajana. Koulutukseltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri ja olen aloittanut Solitalla jo opiskelujeni ohessa vuonna 2014. Vapaa-ajallani harrastan neulomista, lukemista ja thainyrkkeilyä.

Riikka Taiminen ja Noora Vainio.