Ashurst-Pitkänen Tuuli

Olen Tuuli, 37-vuotias testiautomaation ja testauksen asiantuntija. Työskentelen Goforella konsulttina ja suuntaudun työssäni lisäksi Test Manageriksi. Olen IT-urani alkutaipaleella – kouluttauduin AW Academyn intensiivikoulutuksessa 2020 ja siirryin opettelemaan uutta ja ihmeellistä työtäni suoraan koulun penkiltä. Aiemmalta ammatiltani olen bioanalyytikko ja tein terveydenhuollon työurani patologian laboratoriossa. Lisäksi minulla on maisterin tutkinto kirjallisuustieteestä, joten jatkuva opiskelu, mitä IT-alalla pitkälti tarvitaan, on tuttua.

Parasta työssäni on luovuuden ja mielikuvituksen käyttäminen yhdistettynä organisointiin. Työni on hyvin järjestelmällistä, mutta siinä joutuu käyttämään paljon omaa luovuutta, mikä on omalle luonteelleni soveltuvinta hommaa. Pääsen myös tekemään hyvin erilaisia ja monipuolisia projekteja eri alueilla. Nautin itsenäisestä työskentelystä osana tiimiä ja joka päivä opin työssäni jotain uutta. Blogissa tarkoituksena esitellä omaa työtäni testiautomaation parissa ja yleisesti ottaen alanvaihtoa. Spesifinä ajatuksena myös kuinka keskittyä työhyvinvointiin ja käsitellä stressiä IT-maailmassa erityisherkän näkökulmasta.

Vapaa-aikani pyrin käyttämään poissa tietokoneelta, luonnossa patikoiden, talvella avantouiden ja syksyisin sienestäen. Puolivakavana harrastuksena teen omaa luonnonkosmetiikkaa kotilaboratoriossani. Olen innostunut myös älyvaatteista!

Tuuli Ashurst-Pitkänen.