Hakkarainen & Laamanen

Karoliina Hakkarainen
Teknologiakonsultoinnin analyytikko

Koulutukseltani olen lääketieteellisen tekniikan diplomi-insinööri, ja Accenturella olen viihtynyt valmistumisestani saakka, nyt noin puolitoista vuotta. Työssäni keskityn ratkaisemaan terveydenhuollon haasteita data-analytiikan ja tekoälyn keinoin. Minulle eniten työssäni merkitsee se, että saan soveltaa osaamistani ihmisten auttamiseen ja terveyden edistämiseen, ja tehdä tätä vielä mahtavien työkavereiden kanssa huipputiimeissä. Viime aikoina etenkin preventiivisen terveydenhuollon sekä tiedolla johtamisen projektit ovat olleet lähellä sydäntäni. Preventiivistä työtä ja ihmisten terveyden edistämistä pääsen tekemään myös toisessa ammatissani ryhmäliikuntaohjaajana. Vastapainoa työpäivien ajatustyölle saan etenkin ystävistä, Crossfitistä ja tietysti hyvien tv-sarjojen katselusta.

Larissa Laamanen
Teknologiakonsultti

29-vuotias valtiotieteiden maisteri Helsingistä. Olen työskennellyt Accenturen teknologiakonsulttina viimeiset kolme vuotta, keskittyen sote-tietojärjestelmien ja ennaltaehkäisevin hoitomallien kehitykseen. Accenturella olen päässyt toteuttamaan intohimojani terveydenhuollon ja kansanterveystyön parissa sekä kehittämään osaamistani muun muassa digitaalisen terveydenhuollon ja tiedolla johtamisen kentillä.

Työni on teknologiakonsulttina on ihmislähtöistä, ratkaisukeskeistä, nopeatempoista ja vaihtelevaa. Eniten iloa työpäiviini tuovat lämpimät kohtaamiset sekä yhteistyö kollegoiden ja eri alojen ammattilaisten kanssa. En usko työhön itseisarvona, mutta uskon siihen, että kun palaset osuvat kohdalleen voi työ lisätä elämän merkityksellisyyttä. Accenture-urani aikana olen oppinut tasapainottamaan työtä ja muuta elämää. Vapaa-aikani vietän joko kiipeillen, mukaansa tempaava romaani kädessä – tai näin syksyisin sienimetsässä.